Image

Școala Gimnazială Grigore Moisil Ulmeni

Despre noi
scoalaulmeni@yahoo.com

Luni - Vin, 2022
8:00 – 18:30
Romania,
Ulmeni, Sos. Oltenitei nr.312
0242523183
scoalaulmeni@yahoo.com 

Share
Ulmeni, Sos. Oltenitei nr.312 0242523183 scoalaulmeni@yahoo.com Lun-Vin: 08:00-17:00

Hai la olimpiadă!

Hits: 379

Elevii pasionați de fizică, matematică sau informatică se pot înscrie la cursuri gratuite de pregătire organizate de profesori voluntari, în programul ”Hai la olimpiadă!” / Formularul este deschis până în octombrie

Elevii pasionați de fizică, matematică sau informatică se pot înscrie la cursuri gratuite de pregătire ținute de profesori voluntari în centre stabilite în peste 15 județe, potrivit Fundației „Nouă ne pasă”, care anunță deschiderea înscrierilor în noua ediție a programului „Hai la olimpiadă!”. Participarea la cursuri este gratuită, după ce elevii trec printr-o selecție.

„Elevii din sistemul public de învățământ pasionați de matematică, fizică sau informatică se pot înscrie până pe data de 10 octombrie. Elevii sunt eligibili pentru centrele din județele în care învață, iar criteriile pentru admitere sunt stabilite la nivelul fiecărui centru de cadrele didactice”, transmit organizatorii.

 
 
 

Potrivit acestora, pentru a înscrie un elev în program, trebuie completat formularul de către părintele sau reprezentantul legal. După organizarea grupelor de lucru, elevii admiși vor fi afişați în paginile centrelor de pregătire.

Cursurile centrelor de pregătire se desfășoară săptămânal în format fizic, în zilele de sâmbătă. Programul este conceput astfel încât fiecare copil să poată participa la cursurile unui singur centru, conform sursei citate.

 

Organizatorii transmit că există 35 de centre de pregătire în 17 orașe din țară. Potrivit coordonatorilor, în urmă cu doi ani școlari au fost pregătiți 5.865 de elevi de gimnaziu și liceu din peste 6.200 înscriși, cu participarea a 347 profesori.

Rate this article 0 Vote
a

admin

Login